Pinsehelg kort oppsummert: is, boller, bestefar og en mormor vi har stjålet 🤭

Helgen startet med et skikkelig brak med skattejakt ! Da det egentlig nærmet seg leggetid, kjørte vi ut å kjøpte is. Så da ble det is i kjeks. Akkurat i det vi skulle til å spise isen, så banket det på døren. En liten venninne og mamma’n kom og lurte på om vi ville bli med på lekeplassen. Selvsagt sier ikke guttene nei til lekeplassen. Det ble lekeplassen og enda mer is.

Søndag. Idag har vi hatt besøk av superbestefar! Du vet at bestefar har alltid med seg boller når han kommer. Bestefar er synonymt med boller her i huset. Idag skulle vi komme han i forkjøpet og bakte boller.

Pinsekonferanse med bestefar, en stjålet mormor og små venner // en liten gave fra mormor med såpebobler, sjokolade og en søt bamse til å henge på sekken. 

Vi har også hatt besøk av Mormor (som vi har «stjålet» fra Sebastians beste venn) og hennes barnebarn og datter. Denne gjengen ble jeg utrolig knyttet til, på en veldig spesiell måte da Markus ble kreftoperert kun 13 dager gammel.Samtidig ble barnebarnet til mormor hjerteoperert.

Det var utrolig koselig å se mormor igjen, for nå er det plutselig gått en liten stund siden sist. Guttene hadde gledet seg så utrolig til besøk av sine små venner og mormor! Mer boller og is. Omtenksomme mormor hadde med pakker til hele gjengen også. Oskar var strålende fornøyd med ballen han fikk.

Om du skulle beskrevet pinsehelgen din med 3 ord, hvilke ord ville du brukt da?

Fortsatt god pinsehelg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Pinsehelg kort oppsummert: is, boller, bestefar og en mormor vi har stjålet 🤭

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.