Få sommerkroppen 2019 med Nordic Cab! 🏃🏽‍♀️Selv satser jeg på sommerkroppen 2020!

[annonse // samarbeid // prosjekt med Nordic cab. Innlegget inneholder en rabattkode!]

 

Jeg har i hele vinter drømt om Urban Blue 5 i 1!

Det startet med i vinter da jeg ville ha med Oskar ut for å gå på ski. Vi har ikke pulk selv, men har en snill «nabokjerring» som vi fikk låne av. Etter litt googling på nett fant jeg fort ut at det var ikke vanlig pulk jeg ville ha, men en mulitsportsvogn fra Nordic cab! Den er for det første fin å se på! Den er praktisk i så måte at den har hele 5 bruksområder! Som vanlig vogn ( ett eller to barn ) , sykkelvogn, pulk, kan trekkes etter sykkel og brukes som turvogn. Denne ville passe perfekt, nå som jeg ikke har min TFK TRIO twist vogn lenger. Behovet for vogn vil være her en stund til og jeg drømmer om å begynne å løpe igjen, men Oskar i denne vognen.

Nordic cab // urban blue 5 in 1 // sommerkroppen 2020

Nordic cab // urban blue 5 in 1 // sommerkroppen 2020

Jeg har nemlig en plan i hodet mitt. Jeg skal finne tilbake til go’formen igjen. Fire svangerskap på like mange år, setter nemlig store spor på kroppen. Og nå er planen å kjøpe denne med joggekittet og begynne å løpe! Er jeg heldig har jeg sommerkroppen 2020 😂! Har du troen på at jeg klarer det?

Nordic cab // urban blue 5 in 1 // sommerkroppen 2020

Nordic cab // urban blue 5 in 1 // sommerkroppen 2020

Om du også er på jakt etter sommerkroppen (enten 2019 eller 2020, som meg)  har jeg en rabattkode til deg! Bruker du koden FruBeversHverdag i kassen, får du hele 15 % rabatt på ordinære varer!

 

Er du i gang med sommerkroppen 2019? Har du erfaring med Nordic Cab selv? Hvilke vogn har duFortell meg gjerne! For jeg har sååå lyst på den!

Klem,

Linn – som satser på sommerkroppen 2020 😆

 

Ps, Les om joggeturen til Frode (Jeggikkenturiboden) her! Og legg gjerne igjen et lite heiarop så han forsetter med løpingen!

 

 

 

2 kommentarer til “Få sommerkroppen 2019 med Nordic Cab! 🏃🏽‍♀️Selv satser jeg på sommerkroppen 2020!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.