Rituale of namaste // Charcoal Wonder mask

5 barnsmamma’n trenger tips til egenpleie // egentid! Hva er ditt beste tips?

Nå har jeg kommet til et sted hvor jeg innser at jeg blir ikke akkurat yngre. (Det tok bare 36 år, eller er jeg bare 35 år. Jeg husker nesten ikke lenger) jeg burde begynne å trene, men har ikke energi, eller overskudd til det. Dessuten syns jeg ikke det noe moro. Derfor henger det meste på kroppen min og slenger. Og jeg har sett de første grå hårene og jeg har fått flere rynker.

Jeg har prøvd å være flink til å rense ansiktet//bruke ansiktsmaske en gang i uken. Det gikk skeis etter 3-4 ganger. Jeg lover frisøren min den ene gangen jeg hos henne, annhver år, at jeg skal kure håret minst en gang i måneden. Men glemmer det før jeg har gjort det en gang.

Sommerens favoritt neglelakk

Sommerens favoritt neglelakk//hvitt 

Det eneste jeg gjør av egenpleie er å ta av/på neglelakk! Jeg drømmer selvsagt om å kunne gå å fikse neglene mine fast hver måned, slik jeg gjorde før jeg fikk barn. Men nå tar jeg meg verken tid eller råd til å gjøre det.

Mitt spørsmål til deg: Hva gjør du for egenpleie? Gjør du noe fast? Hvordan gjør du og når gjør du det? Jeg trenger virkelig noen gode råd i en hektisk hverdag, for jeg føler jeg forfaller 🥴

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “5 barnsmamma’n trenger tips til egenpleie // egentid! Hva er ditt beste tips?

 1. Lappeteppet

  Du må sette av en fast dag, reminder på telefonen.

  Hos meg: søndag!

  – sjekker hår (skal det kures, fjernes, flettes)
  – sjekker negler (skal de klippes, files eller lakkes)
  – sjekker hud (skal den skrubbes, maskes og smøres)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Søndag har vært min dag også. Men så skjer det alltid noe, eller jeg er for lat eller trøtt… jeg må bare bli flinkere på det altså.
   Søndag er liksom dagen guttene må klippe negler, vaske hår også videre også. Så jeg burde få det til. Men jeg gjør det altså ikke …

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.