17. Mai – hvor mange is ble spist? Gjett antallet pr barn 🇳🇴🍦!

Nasjonaldagen startet som en hvilken som helst annen morgen. Vi var tidlig oppe. Forskjellen fra alle andre dager, var at vi kunne ligge å kule’n med iPader og film. En riktig deilig start på dagen. Vi koste oss med deilig frokost og is til dessert. Det hadde jeg nemlig lovet igår kveld.

17. Mai 2019 // familiekos

SS  17. Mai 2019 // familiekos

I motsetning til 17. Mai for to år siden, var det meldt strålende sol og 20 grader – bunaden måtte derfor vike til fordel for litt lettere klær. I likhet med fjorårets 17. Mai, ble guttene dresset opp i finstasen og med sveis (som er veldig viktig når man skal på fest). På formiddagen var vi på skolen, sammen med familien. Gjett hva vi spiste der? Is, så klart!

17. Mai 2019 // familiekos

17. Mai 2019 // familiekos I mammas sko!

Etter å ha sjekket livet på skolen, dro vi hjem og koste oss med pavlova, muffins og is. Så bar det rett ut igjen til familiemiddag. Kan du gjette hva vi spiste der? Jepp, is! Jeg tror guttene endte på 7 is idag. Det må man si seg fornøyd med!

Som vanlig når jeg legger guttene for kvelden, spør jeg hvordan dagen har vært. Hva som har vært bra og kanskje ikke så bra? Gjett hva som hadde vært best idag? Isen!

Hvordan har din 17. Mai vært? Hvor mange is har du spist?

Klem,

Linn 🇳🇴

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “17. Mai – hvor mange is ble spist? Gjett antallet pr barn 🇳🇴🍦!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.