Tips fra 5 barnsmamma’n! Mitt stjålne tips til deg med barn som gjerne vil fylle ut «Mitt første år» boken, men glemmer å skrive ned .

For en tid tilbake fikk jeg et meget godt tips av min gode venninne, Marianne. Om du er som meg, glemmer å fylle inn i barnas bøker, da er dette noe du må lese! Tipset er derfor: Send de en liten e-post! 

Hvordan kan du gjøre det? Enkelt! Opprett egne Mail adresser til barna og send de Mail med bilder fra store høydepunkter og kule ting de sier eller gjør. Dette syns jeg var en veldig lur ide. Mange ganger tenker jeg «det MÅ jeg huske på å skrive ned!» Og like ofte så glemmer jeg det. Mobilen, iPaden eller PC/Macen er alltid i nærheten og da er det enkelt å bare sende en kort Mail før jeg glemmer det. Det blir som bøkene deres, bare at det er digitalt. Vi lever tross alt i en verden hvor teknologien ligger til rette for det.

Tips fra 5 barnsmamma’n! Send barna en Mail!

Tips fra 5 barnsmamma’n! Send barna en Mail fremfor å fylle inn i fysiske bøker. De får alle minner og bilder digital! Genialt, ikke sant?

Med Daniel var jeg kjempeflink til å skrive alle små ting som når han smilte for første gang, lo for første gang og fikk sin aller første tann. Med sebastian var jeg passe flink. Jonathan var jeg enda litt dårligere og med Markus har jeg knapt skrevet noen ting. Oskar har ikke sin egen bok en gang! Det til tross for at bøkene deres har ligget fremme i stuen mange uker. Så nå sender jeg heller en Mail i ny og ne.

Tips fra 5 barnsmamma’n! Send barna en Mail!

Her er min bok 💙 Mamma og pappa var veldig flinke til å fylle inn denne for meg og jeg setter stor pris på det.

Hva gjør du? Har du fylt ut «boken om meg» eller tror du dette passer deg bedre?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

6 kommentarer til “Tips fra 5 barnsmamma’n! Mitt stjålne tips til deg med barn som gjerne vil fylle ut «Mitt første år» boken, men glemmer å skrive ned .

  1. Katinka

    Sukk. Jeg var ikke flink med nummer 1 engang. Tror ikke det blir bedre med mail rett og slett heller. Jeg har gitt opp. Synes du er råflink som får til noe. Klapp på skuldra. Heldige de som får åpne mail fra mor når de blir store. Det får ikke mine. Men jeg har en privat instagram konto jeg da som jeg prøver å dele litt på. Åpen for familie og venner bare.

    Svar
  2. Monica BJ

    Jeg er som deg- har skrevet masse til eldste, mindre til nr 2 og minstemor har bare litt…
    Men jeg skriver ned alt av større hendelser i hvert sitt notat på mobilen som jeg mailer meg selv innimellom, og så fører jeg inn i bøkene sporadisk. Jeg er værst når det kommer til å lime inn bilder…

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Der er jeg dårlig og! Har ikke fremkalt bilder siden Oskar ble født 🤷🏻‍♀️
      Derfor syns jeg det er så lettvint med Mail. For jeg har alle bilder på Tlf og få sekunder er de sendt mailene deres.
      For jeg syns selv det er veldig koselig at mamma og pappa har skrevet i min bok og jeg vil ha det videre til guttene, slik at de også har når de blir større.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.