Verden sett gjennom baby O sine øynene // 11 måneder

[gjesteinnlegg] Jeg er 1 år!! Verden sett gjennom baby O sine øyne!

Hei verden!

Nå har jeg akkurat hatt min aller første bursdag! Mamma hadde pyntet med Mikke mus tema, for Markus valgte det som bursdagstema for meg. Jeg var litt redd for den store Mikke mus ballongen som hang i taket, men jeg skjønte fort at den ikke var noe å være redd for.

Gjesteinnlegg fra Oskar 1 år // verden sett igjennom babys øyne

Gjesteinnlegg fra Oskar 1 år // verden sett igjennom babys øyne

Jeg oppdager ting i rekordfart! De siste ukene har jeg blitt veldig opptatt av baller! Jeg har en liten ball inne som jeg går å sparker etter overalt. Det er så moro! Jeg så nemlig at storebrødrene mine gjør det, så jeg måtte prøve det jeg og. Det er kult! Har du prøvd å sparke ball foran deg? Syns du det er like moro som meg?

Ball er moro // påskekos @FruBever

Gjesteinnlegg fra Oskar 1 år // verden sett igjennom babys øyne

Jeg har også begynt å skjønne mer og mer. Blant annet at jeg har mer og mer vilje. For eksempel i påsken, så så jeg at alle andre stappet i seg kjærligheter, sjokolader og annet godteri. Hva med meg? Jeg fikk bare smake litt av storebrødrene mine. Men jeg ville jo ha mer! Jeg ville ha min egen kjærlighet!  En dag ved middagsbordet gadd jeg ikke å sitte der mer, så jeg begynte å skrike! Det høyeste jeg kunne. Og vet du hva? Mamma ga meg min egen kjærlighet! Jeg fikk min helt egen, lille rød kjærlighet. Oskar 1- Mamma 0! Så om jeg skriker høyt, får jeg viljen min!

Ellers er jeg veldig glad i skoene mine fortsatt. Jeg henter de fra gangen hele tiden. Men vet du hva jeg gjør med dem? Jeg liker å spise på borrelåsen. For det klør i munnen min og det hjelper faktisk. Mamma sier jeg ikke burde spise på dem, men vet du hva? Jeg gjør det likevel! (Tilbake til det med egen vilje, vet du) Finner jeg ikke mine egne sko, så kan jeg godt ta Jonathan sine også. For de har sånne morsomme skolisser!

Gjesteinnlegg fra Oskar 1 år // verden sett igjennom babys øyne

Gjesteinnlegg fra Oskar 1 år // verden sett igjennom babys øyne

Jeg liker balansesykkelen min eller prøve meg på sparkesykkelen til Markus eller bare sitte på den minste traktoren vår. Til bursdagen min fikk jeg min egen sykkelhjelm også. Jeg har ikke helt skjønt hvordan jeg kommer meg fremover selv enda, men det kommer skal du se! Jeg er blitt så flink til å gå, om jeg kan si det selv! Jeg liker å gå ut i gaten å gå til naboen sin oppkjørsel. Der er det nemlig masse små steiner. Grus heter det, sier mamma. Der kan jeg sitte en liten evighet og bare ta på steinene!

Verden sett gjennom baby O sine øynene // 11 måneder

Verden sett gjennom baby O sine øynene // 1 år // traktoren er kul å sitte på

Har du tenkt på hvordan verden ser ut fra mitt perspektiv? Hvordan jeg ser på verden? At alt ser veeeldig stort ut for meg, når jeg ser opp på verden.

Ha en god dag – det skal jeg!

Klem fra Oskar, 1 år 👶🏻

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.