#Vikingtester Markus 3 år

Markus (3år) er Vikingtester og forteller deg hva som er viktig når du skal velge støvler!

[reklame/produkttester for Viking outdor Footwear]

Markus var så heldig å bli valgt ut til å teste ut vintersko fra Viking! De er såkalte slip-on støvler. Uten knyting eller borrelås, slik at han lett kan ta av og på selv. Med flere små barn, er det supert at støvler kan tas av/på selv. Pluss for gummisålen og ekstra tåforsterkning. Det gjør jo at støvlene holder lenger. Forhåpentligvis kan baby O arve de når han blir større.

#Vikingtester // vinterstøvler barn

#Vikingtester // vinterstøvler barn

Markus og jeg har nok litt forskjellige syn på hva som er viktig og ikke like vitkig når det gjelder vintersko. Han syns nemlig fargen er veldig viktig. Han lurte på hvorfor den ikke var grønn – for det er hans favorittfarge. Godt spørsmål egentlig. Hvorfor er alle «guttestøvler» som regel sorte?  Hvorfor ikke ha noen sterke, glade farger som passer både jente og gutt, Viking?  Jeg mener sort er praktisk, da møkk ikke synes like godt, men barn (og mammaer) liker farger! At Markus kan ta de av og på seg selv, var noe vi begge gir tommel opp! Støvlene er myke og lette i motsettning til for elspempel Cherrox, som er helt stive og tunge. Markus sier selv at de er gode å løpe i. Bevegelighet er kjemepeviktig!

For meg er det også viktig at det er kvalitetstøvler som holder mer enn bare en uke! Viking er for meget veldig kjent merke og av veldig god kvalitet. Disse støvlene oppfylte alle mine krav til vinterstøvler! Etter en hel dag ute i vann, snø og skog er de HELT TØRRE!

#Vikingtester Markus 3 år

#Vikingtester Markus 3 år

Spesifikasjoner Asak GTX:

🌨Gore-Tex warm membran

🌨Innersålen med klimakontroll

🌨Ekstra tåforstekning

🌨Ekstra isolerende mellomsåle

🌨Yttersåle i gummi

🌨Lett å lukke med speed lacing

#Vikingtester Markus 3 år

#Vikingtester Markus 3 år

Hvordan vinterstøvler bruker du og ditt barn?

Klem,

Linn ☃️

#vikingtester

ps, følg oss gjerne på Instagram [FruBeversHverdag]! Finn meg, så finner jeg deg 😍

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.