Slik gikk første skituren med baby O. 🌨Har du dratt pulk før?

Sist jeg hadde ski på bena var på fjellet for 3 år siden. Da var Markus i bæremeis på ryggen til bestfar, Jonahtan og Sebastian i pulken som onkel Øystein dro og Daniel gikk selv. Han hadde nemlig gått en del på ski i marka sammen med bestfar tidligere på vinteren og var en racer på ski allerede da. Jeg fikk gå alene – og hadde mer eller mindre nok med det, da det tross alt var noen år siden sist jeg hadde gått på ski.

Første skitur med baby Oskar

Første skitur med baby Oskar

Noen år tidligere (en denne fjellskituren) hadde jeg nemlig gått til innkjøp av nye ski! Jeg var strålende fornøyd med kjøpet 499-, for ski OG bindinger. Det beste er at de er smørefrie 🤭 Så det var en bekymring mindre idag. Største utfordringen var faktisk å finne riktige ski, støvler og staver. Med utstyret vel plassert i bilen og lånt pulk for anledningen, var vi klare.

Første skitur med baby Oskar

Første skitur med baby Oskar

Jeg har aldri gått med pulk før, men det gikk overraskende greit! Oskar sovnet allerede i bilen og ble flyttet over i pulken, uten å våkne. Han sov seg igjennom  hele skituren og våknet ikke engang av snøen som dalte ned rett i ansiktet hans. Snakk om godt sovehjertet! Dessuten lå han godt innpakket oppi der, man ser han knapt 🤭

Det  var deilig å komme seg ut og jeg syns faktisk det var moro å gå på ski igjen! Imotsettning til det jeg syntes da jeg var mindre. Jeg har planer om en liten tur igjen veldig snart.

Første skitur med baby Oskar

Første skitur med baby Oskar

Har du gått på ski i vinter? Syns du det er moro?

God kveld i stuen!

Klem,

Linn ⛷

På veien hjem, i bilen ventet den obligatoriske premien for årets første skitur og Oskars aller første skitur:

Første skitur med baby Oskar

Første skitur med baby Oskar

 

 

 

2 kommentarer til “Slik gikk første skituren med baby O. 🌨Har du dratt pulk før?

  1. Monica BJ

    Så deilig 🙂 jeg har ikke gått på ski siden vinteren før 5åringen ble født, men har hjulpet de to eldste en del på ski 🙂 håper å få tatt noen turer i vinter😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.