Lyset gikk og så kom Philips Hue 💡💡

[annonse // Philips Hue ]

I alle hjem finnes det lamper. Lamper i forskjellige varianter. Noen lamper bruker fortsatt god gammeldags lyspære. Noen lamper er såkalt smarte. Og noen er Philips Hue! Du lurer kanskje på hva Philips Hue er for noe?

Philips Hue // Lysman.no // smartbelysning

Philips Hue // Lysman.no // smartbelysning

Philips Hue er nemlig det helt nye innenfor belysningen i hjemmet! Ikke bare innvendig, men også utvendig. Philips Hue er faktisk et helt komplett smartsystem! Systemet er trådløst og styres via for eksempel telefonen din. Du laster ned en app – som er alt du trenger for å komme i gang. Og du, det er så lett å innstalere!

Philips Hue // Lysman.no // smartbelysning

Philips Hue // Lysman.no // smartbelysning

Du kan desgine belysningen dine en helt unik måte. Du starter med å velge lamper, lightstrips eller spotlights. Deretter velger du pærer. Faktisk kan du velge å kjøpe en startspakke som inneholder det du trenger. Kanskje er du ikke sikker på hva/hvordan du vil ha det. Da kan det være en lur ide å begynne med en startpakke.

Mulighetene med Philip Hue er uendelige! Visste du for eksempel at du kan synkroniser lysene med din favorittlåt? At med få tastetrykk kan du velge mellom mange forskjellige farger i appen? Phillips Hue kan hjelpe deg å våkne til avslappet og dimmet lys om morgenen. Hjelpe deg å konsentrere deg om du må jobbe og skape riktige romantiske stemningen om du skal ha en date. Forventet levetid på lyspærene er 25.000 timer! Lyspærene har også to års garanti.

Philips Hue // Lysman.no // smartbelysning

Philips Hue // Lysman.no // smartbelysning

Sikkerhet er viktig! Med Philips Hue kan det lett se ut som om du er hjemme, selv om du ikke er det. For du styrer jo alt via smarttelefonen din! Ta feire og la Philips Hue passe huset for deg.

Jeg vil anbefale deg å titte på Lysman.no for utvalget der er bredt og mulighetene er mange!

Er hjemmet ditt et smarthjem? På hvilken måte? Har du prøvd Philips Hue? 

Klem,

Linn 💡

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.