#dagensluke fra Lekeakademiet!

*annonse Lekeakademiet*

I dagens luke stikker en superheldig leser av med et gavekort på 500 nok fra min favoritt lekebutikk på nett, Lekeakademiet.

Her finner jeg alltid kvalitetsleker og varierte leker. Selv er jeg veldig glad i lek og læring. Hvem sa man ikke kan lære samtidig som man leker? Lek er jo læring! Guttene er opptatt av spill og her er det mange morsomme spill å velge mellom. Her finner du også leker til institusjoner, til inne/ute og land og vann. Leker for en hver anledning og en hver smak!

Hvordan leker liker du best?

Årets julekalender // spinn juletreet @FruBeversHverdag

Årets julekalender // spinn juletreet @FruBeversHverdag

For å delta:

🌟Følg//LIKE FruBeversHverdag Facebook!

🌟LIKE dette innlegget,

🌟Legg igjen hva du ville kjøpt om DU vant i kommentarfeltet!

Ps, du kan delta både på bloggen og på Facebook. Se festet innlegg. Deltar du begge steder, dobler du vinnersjansen dine! Søk oss opp på Instagram @FruBeversHverdag (trykk på link for å komme direkte) – så TRIPLER du vinnersjansen din!

Lykke til!

Vinneren trekkes mandag 17.desember kl 21.00 og annonseres kort tid etterpå. Vinneren har da en uke å gi lyd fra seg, ellers trekkes en ny.

Klem,

Linn 🌟

 

 

 

 

22 kommentarer til “#dagensluke fra Lekeakademiet!

  1. Grethe holm

    Følger deg både her og der krg Linn😄 Jeg ville nok kjøpt brettspill til Chris. God helg til dere alle😄

    Svar
  2. Kaya

    Hei,
    Jeg lurer på hvor du annonserer vinnere av de refleksene fra forrige konkurranse? Jeg har lett og lett men finner ingenting.

    Svar
  3. Vigdis Vestengen

    Og vips så ble jeg sittende og se på alt det spennende den nettsiden har. Men fant mye lillegutt hadde likt, spesielt ekte dinosaur bæsj! Og kinetic sand og Ez fort basis. Ja hadde kommet over hva gavekortet er verdt, men det er vel når lillegutt har bursdag neste måned?

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Dino bæsj, var veldig interessant her da det var Verdens Best dag i Oslo. Men de ble litt skuffet 🦖 De har utrolig mye fint! Min absolutte favorittlekebutikk, for her er det kvalitetsleker og mye annet enn typisk populært om dagen her (Ninjago, turtles etc)
      Du er med i trekningen 🌟
      22

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.