Seng til besvær og super lett dekor (DIY ) til barnerommet!

To av guttene har spurt om å få køyeseng. De har delt rom en liten evighet og det ønsket de å fortsette med, så da tenkte jeg å overraske de med ny seng. Etter å sett litt rundt på nett, fant jeg en passende seng. Utfordringen var at det var en utstillingsmodell – uten bruksanvisning! Etter 4 forsøk klarte vi endelig å sette den riktig sammen! For å oppdage at vi manglet 9 skruer! En kort kjøretur etterpå var skruene i hus. Ferdig! Vi skulle bare skyve sengen på plass. Bare for å oppdage at den IKKE passet inn! Jeg visste jo at det var akkurat 2 meter og på info om sengen stod det 200 x 90 cm. Hvorfor passet den ikke inn? Frem med målebånd. 208! Noen stygge ord senere og en rask avgjørelse på at vi måtte demontere sengen – igjen! På grunn av skråtak på rommet var det kun ett mulig sted å plassere sengen.

Barnerom inspo / interiør @ Frubevershverdag

Barnerom inspo / interiør @ Frubevershverdag

Vi endte med å demontere den og montere den (for 5 gang) på et av soverommene i første etasje. Det var to gutter som ble overasket ikke bare med ny, stoooor køyeseng, men også nytt soverom! Heldigvis ble de veldig glade og fornøyde!

DIY! Jeg kunne tenke meg å male noe på veggen, men er verken stødig nok eller fantasifull nok. Jeg fikk en lur ide syns jeg selv. En sort «håndtverker-tape» ble løsningen. Her er det ikke grenser for hva du kan finne på!

Hva har du på soveromsveggen din? Noen tips til annen «kunst» jeg burde prøve meg på?

linn 😴

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Seng til besvær og super lett dekor (DIY ) til barnerommet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.