LED strips // Frubevershverdag

Jeg har sett lyset! Eller rettere sagt jeg har sett LED strips!

•inneholder annonselink  // reklame – bilder fra produsent•

Jeg sitter å drømmer om å fornye uteplassen vår. Jeg snakker om å oppgradere terrassen vår med en pergola! Ikke bare med spisebord men også flott utsikt over vannet! Det er den store drømmen når det gjelder huset akkurat nå. I sommer har vi praktisk talt bodd ute på terrassen og i hagen. Nå som solen har snudd og det faktisk er litt mørkere på kvelden, melder også behovet seg for utelys. Her er det for øyeblikket dårlig med lys, annet enn enn kubbelys. Men jeg drømmer om noe lys som passer til resten av uteområdet vårt. Noe som skaper en kul effekt, men samtidig er en lyskilde. Jeg ble nylig tipset om at LED strips passer utmerket godt som utendørsbelysning! Eller kanskje til en fest, for å virkelig sette prikken over i’ en? Her er det bare å bruke fantasien!

Det positive med LED strips er at du kan bruke det både inne og ute. Visste du det? For egen del er det nok ute jeg ville brukt det. Kanskje på badet også, rundt speilet. Du kan enkelt bytte farger etter humør og stemning. Dessuten finnes det mye tilbehør og ekstrautstyr som fjernkontroller, skinner, vanntette, dimmer, skjøteledninger, klips med mer. Alt for å få fullt utbytte av LED stripsene. Du kan bestemme lengden du ønsker / har behov for selv. Noen av de er så lange som 100 meter! Da snakker vi mye lys! Så jeg vurderer disse smarte og praktiske LED stripsene.

LED strips

LED strips

Har du erfaring med LED strips? Hva er din mening? Hvor ville du hatt det, dersom du skulle velge et sted ? 

Klem,

Linn💡

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.