Snø // hagel i august ❄️

En dag i august: «Mamma! Det er SNØ ute!!!»

Natt til idag var det skikkelig heftig vær her! Det lynte, tordnet – altså buldret skikkelig og det haglet! Jeg kan faktisk ikke huske å ha opplevd lignende før! Jeg våknet bokstavelig talt til et vanvittige brak! Kort tid etterpå lynte det og umiddelbart etterpå buldret det! Bilarlamer gikk i nabolaget og lynet slo ut både det ene og det andre!

Idag våknet jeg som vanlig og i det rullegardinen går opp, utbryter guttene «mamma, se det er SNØ ute»! Heldigvis var det ikke mer enn at det ble borte iløpet av dagen, da solen kom frem. Men jeg må innrømme at jeg skvatt litt. Jeg er ikke helt klar for snø enda!

Snø // hagel i august ❄️

Snø // hagel i august ❄️

Hadde du heftig vær i natt også? Ser du frem til snøen kommer igjen?

Linn

 

 

 

 

 

Annonser

4 tanker om “En dag i august: «Mamma! Det er SNØ ute!!!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.