Operert, operert, operert!!! Hvem vil ikke ha lange, flagrende øyevipper?

Jeg har alltid vært kjempe missunnelig på de med lange, flotte og tykke øyevipper! Mine synes knapt og selv om de er mørke, er de ikke tykke. Alle guttene mine har de flotte, lange øyevippene. Hvor urettferdig (for å bruke et ord de bruker mye) er ikke det? Heldigvis finnes det hjelp!

IGlow // vippeserum (Microblanding)

IGlow // vippeserum (Microblanding)

Du har sikkert sett diverse reklamer for «magiske serum» som lover gull og grønne skoger! Jeg snakker ikke om «operert, operert, operert»! Men vippeserum! Selv har jeg brukt IGlow omtrent siden det kom. Klart jeg var skeptisk i starten, som mange andre. Likevel er jeg helt sikker i min sak, det funker! Jeg har gått for konkurrenten Ame Pure denne gangen og er veldig spent på å prøve det. Jeg har hatt et lengre opphold, da man ikke anbefales å bruke det under svangerskap/amming og det synes for å synes for å si det sånn! Jeg er ikke noe sminke-dame (selv om jeg absolutt burde brukt noe…) men akkurat det og Microblanding på øyebrynene er must for meg! Da føler jeg meg i det minste litt ok når jeg kjører i butikken i joggebuksen, bustete hår og gulp nedover t shirten …#mammalivet!

Har du prøvd noen vippeserum? Hvilket? Og ikke minst: funker det? 

Klem,

Linn 👀

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Operert, operert, operert!!! Hvem vil ikke ha lange, flagrende øyevipper?

  1. Monica BJ

    Jeg har aldri prøvd, fordi jeg ikke har noe tro på det 😛 Har ganske lange vipper selv, men bruker litt mascara om jeg skal ut på noe.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.