Gjesten som inviterte seg selv på middag og ble invitert på overnatting !

Mandag. De siste 3 ukene har ukesmeny for kresne barn (middagsplanlegging uke for uke) utgått fullstendig! Vi har tatt middager sparket. Søndag kveld tenkte jeg at neste uke skal jeg starte opp med det igjen. (Enn så lenge har det kun blitt med tanken, gitt!) Nettopp for å slippe det irriterende spørsmålet (fra meg selv, til meg selv)  «hva skal jeg lage til middag idag»?  Imorges fikk jeg koselig telefon fra Anja // Lappeteppet som inviterte seg selv på middag. Jeg digger Anja og bare det at hun gidder å ta seg turen helt til oss – da skal jeg mer enn gjerne sørge for at hun får middag! Det skulle jo bare mangle!

Som du allerede vet, for jeg kun lov å lage en eneste rett når vi har besøkscampi retten min. Det var 30 grader ute og scampi fristet overhodet ikke. Null fantasi og null glede av å lage hverdagsmiddag. Løsningen ble Robert! Jeg takker høyere makter for at jeg har en mann som digger å lage middag, så jeg lovet Anja å bestille noe godt fra kokken til hun kom. Det ble grilling. Jordbær fra hagen. Og is. Noen fikk mindre is enn andre, uten at det ble dårlig stemning av den grunn, Anja tok stjelingen av is med et stort smil. Det var nemlig innmari kult å stjele isen hennes. Sebastian inviterte også Anja til overnatting på rommet sitt og fant ut at lørdag var en fin dag å gjøre det på. Hun måtte bare huske tannbørsten sin…

🍓 fra egen hage! #selvdyrket mer kortreist blir det ikke?

🍓 fra egen hage! #selvdyrket mer kortreist blir det ikke?

Titt innom Anjas Lappeteppet – hun skriver morsomt, ærlig og sprudlende! Hun er den som alltid minner meg på ting jeg bør gjøre for å ta var på tingene mine lenger og er en superduper dame verdt å følge!

God sommerdag til deg!

Klem,

Linn ☀

 

 

 

 

6 kommentarer til “Gjesten som inviterte seg selv på middag og ble invitert på overnatting !

  1. Lappeteppet/ Anja Holt

    Tusen takk for maten, selskapet og ikke minst invitasjon.

    Jeg er fortsatt spent på hvem jeg ligner på i en barnefilm, men det ga meg i hvert fall innpass til Gutterommet!!!!

    Maten var fantastisk, vertskapet likeså, jeg kommer mer enn gjerne tilbake. Med tannbørste. På en lørdag.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.