Family Fun – familiedag på badegulvet …

*annonse // reklame for Handeland PR // Playmobil Norge *

Vi er så heldige (ja, vi, fordi jeg også digger Playmo) som er ambassadører for Playmobil Norge! Nylig møtte jeg fantastisk søte, Linda, fra Handeland PR. Og hun hadde med seg en stor pakke med Playmobil-nyheter som vi får teste ut og leke med!

Playmobil nyheter/ Handeland PR

Playmobil nyheter/ Handeland PR

En av pakkene var Playmobil FamilyFun Pool. Her er det er luksuriøst basseng med en dusj som spruter vann! Og saft, for noen helte ut saften sin i bassenget og prøvde å vaske håret i dusjen etterpå… (Som uten tvil var det kuleste ifølge mitt kyndige testpanel!) Dessuten er det masse tilbehør, som solstol, flytemadrass, blekksprut som spruter vann, baderinger, armringer, svømmeføtter og selvsagt flere mennesker med mer! Dette settet passer for den badeglade og en anbefalt fra 4 år +. Her kan jeg bare bekrefte at selv 2, 3 åringen og mamma’n lekte og syns det var moro! Et lite tips for de under 4 år, ta bort de aller minste delene, så kan alle fint leke.

Playmobil Family fun // Handeland PR

Playmobil Family fun // Handeland PR

Jeg er så imponert over de bittesmå detaljene: som vesken til mammaen, tåteflasken til babyen, solkrem til storebror etc. Det er så mange fine detaljer som utgjør så mye!

Playmobil Family fun // Handeland PR

Playmobil Family fun // Handeland PR

Et siste tips: dersom dette åpnes inne, sett bassenget på badet. Vi satt det i dusjen ( vi har stooor dusj), så kan barna sitte å leke der inne, uten at jeg skulle være redd for vannsøl. Jeg satt det nemlig midt på stuegulvet først (på et håndkle vel og merke) og bassenget ble fort tømt for vann … Ps, det passer fint ute i hagen/terrassen på varme sommerdager! Det har blitt stående i dusjen og hver gang noen er inne på badet, så leker de litt enten på veien inn ellers ut.

Et annet sett vi fikk er, Playmobil Family Fun – familiedag på stranden. Her er det også masse moro med sandslott, små skjell, krabbe, fisk, båt med mer. Disse settene kombinert har allerede bydd på god lek og læring. Er dine barn som mine barn, som elsker vann, vil de like disse to flotte settene!

Playmobil Family Fun

Playmobil Family Fun

Playmobil Family Fun kan kjøpes alle steder der du får kjøpt Playmo. Typisk alle lekebutikker og andre barneutstyrs butikker. Både fysiske butikker og nettbutikker.

Ha en leken, fin dag!

Klem,

Linn 💦

Ps, følg oss gjerne på Facebook (FruBeversHverdag) for snart kommer det noe spennnede der!

Playmobil Family Fun

Playmobil Family Fun

6 kommentarer til “Family Fun – familiedag på badegulvet …

  1. Louise

    Herlig, Linn😊
    Jeg er som deg: Super imponert over detaljene❤️
    Playmo er mye morsommere enn lego👍

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.