Forevige dine minner på en trygg måte!

*annonse//BGA minner*

Før jul laget min søster og jeg en superfin fotobok med bilder av alle barnebarna til vår pappa, barnas bestefar. En personlig gave som ble satt veldig stor pris på. I den forbindelse kom jeg til å tenke på alle de gamle filmene fra vi selv var små. Hvor kult hadde det ikke vært å se de igjen? Dessverre har jeg kun videoen og ikke videokameraet som de ble filmet med eller noe annen mulighet til å se de. Hvem har vel en gammel, utdødt VHS spiller stående hjemme nå?

BGA minner // FruBeversHverdag - forevige dine minner for alltid!

BGA minner // FruBeversHverdag –  forevige dine minner for alltid!

Men BGA minner løser dette enkelt for meg! De er nemlig eksperter på å overføre analogt materiale til USB, DVD eller CD! Litt mer up to date for min del! Jeg sender bare VHS tapene i posten til de, eller leverer de i butikkes sentral lokaler i Oslo. De tar seg av resten, som for eksempel korrigering av farge og fokus. Gamle videokassetter har ofte skurrende, hakkende lyd og flimrende bilder. Dette fordi båndet med stund og tider blir støvete og skittent. De kan praktisk talt trylle og gi de gamle videoene mine nytt liv, men likvel med meg som hovedperson! Kult, ikke sant?

BGA minner // FruBeversHverdag - forevige dine minner for alltid!

BGA minner // FruBeversHverdag – forevige dine minner for alltid!

De utfører overføring av smalfilmer, videobånd, lysbilder/negativ og lydbånd. Prisen er heller ikke avskrekkende og en pris jeg gjerne betaler, for å forevige mine dyrbare minner. Du vil få en pris etter avtale, da det kommer litt an på hvilket format du ønsker osv. Pris pr videokassett er 299-, inkludert DVD. Jeg vurderer å gjøre det samme med alle små videosnuttene jeg har av barna på mobilen, tenk så stas å få samlet alt sammen på en (eller flere) DVD’er?

De er opptatt av at det skal være trygt for oss som kunder å levere våre kjæreste minner og behandler materiale deretter. Når store museum bruker nettopp, BGA minner, da føler jeg meg trygg og!

Hvordan foreviger du dine minner? Om du i likhet med meg har noen gamle minner liggende, hvorfor ikke la BGA Minner blåse nytt liv i dem? 

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 📽

 

 

 

 

 

6 kommentarer til “Forevige dine minner på en trygg måte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.