Så enkelt lager du skattejakt på kun 5 minutter!

Det er helg! Hva er mer passende enn en liten skattejakt? Du har garantert det du trenger hjemme allerede. Fem minutter med forberedelser og jakten kan begynne! Et par ark, en tusj og litt fantasi og en skatt! Jeg brente av litt på det første arket, for syns skyld. Litt mer sjørøver-aktig, syns jeg.

Siden Daniel er den eneste som kan lese (naturlig nok) av guttene, valgt jeg å gjøre det enklere for de minste ved å bruke bilder av neste hint. Jeg klippet ut av et reklame magasin som dumpet ned i postkasen. Er du god på tegning, så tegn hintene selv.

Guttene fikk skattekartet først i stuen. Derfra måtte de navigere seg gjennom huset til første hintet. De skjønte raskt at det var et soverom. Men hvilket av husets 6 soverom? Videre måtte de inn i garderoben på jakt etter neste hint. Var det garderoben i gangen eller den store garderoben? I garderoben var det bilde av siste hint, en bleie! Og der var altså skattekisten gjemt. På badet blandt bleiene ….

Skatten bestod av en ekte skattekiste med litt lørdagsgodteri!

Skattejakt // Frubevershverdag aktivitet med barn tips DIY

Skattejakt // Frubevershverdag aktivitet med barn tips DIY

Dette var overraskende enkelt å lage og ikke minst gjennomføre! Guttene måtte samarbeide og ikke løpe fra hverandre (som man fort kan gjøre når man blir ivrig).

Kansje tips til en aktivitet i helgen? Er det eldre barn må utfordringene være større og vanskeligere. Hva med å ha en skattejakt ute? Eller i mørke, med lommelykter/reflekser?

God helg!

Hiv og hoi, Landkrabber!

Klem,

Linn ☠️

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer til “Så enkelt lager du skattejakt på kun 5 minutter!

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Right back at you altså, Anja!
      Hadde det ikke vært for deg og DIN inspirasjon ville ikke barna alltid ha tilgang på pizzasnurrer i fryseren. Bilen min ville ikke vært vasket de siste 6 årene. (Ok, har enda et stort potensiale, kan ikke huske sist jeg vasket den, men likevel!) Sluket på badene ville ALDRI vært vasket! Og tenke seg til: nå er jeg i gang med dyner/puter! Barnas er allerede vasket, våre dobbeltdyner gjenstår! Og uten deg, ingen logo til LUI. 😘

      Love you!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.