Helgetur med Sebastian: snø og en kjendis!

Tante Pluto, Nikolai, Sebastian og jeg har vært en liten svipptur i Trondheim i helgen. Vi har halve familien vår der. Vi ses ikke så ofte på grunn av avstanden, så det var kjempekoselig å se alle sammen igjen. Sebastian og Nikolai fikk tilbringe masse tid med sine mange tremeninger! Kort oppsummert har helgen bestått av masse familietid og god mat! Som disse digge ostetollene til Kikka! (Som visstnok er en hemmelig familieoppskrift – som jeg skal ha kloa i. For jeg tror resten av gjengen vil digge disse! Perfekt i matpakken eller til frokosten!)

Kjendis!

Sebastian og jeg var på MARCUS & MARTINIUS konsert på Voldsløkka i sommer. Alle guttene kan Elektrisk sangen og kjenner til Katastrofe, som er med guttene på sangen. Vi møtte han på flyplassen og Sebastian ville gjerne ta et bilde med han. (For det har han sett storebror gjøre, når han ser en kjendis) Men da det kom til bildet, så gjemte han seg bak meg. Til tross for en Petter Katastrofe som prøvde å få med seg «sjefen» på et bildet.

Dagen vi fløy hjem, så snødde det til og med! Sebastian var i ekstase og lurte på om vi skulle gå ut å kaste snøballer på hverandre…

Hvordan har din helg vært? Hva har du gjort? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Helgetur med Sebastian: snø og en kjendis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.