Fotballgalskapen lenge leve – jeg bor med Liverpool fan og en Man U fan …. (stakkars meg !)

*Annonse Fotballreise.no*

Fotballreise.no // Frubevershverdag samarbeider

Jeg har en fotballglad gjeng hjemme, noen mer interesserte enn andre. Noen som heier på den som har ballen. (eller han «svarte», dommeren!) En skikkelig Man U supporter og en Liverpool fan. Jada, du leste riktig! I fotballverden er ikke akkurat Man U og Liverpool bestisser – men på hjemmebane, så går det veldig bra! Daniel er enda ikke så ivrig at han verken følger med på kamper eller tabellen, men heier det gjør han! Robert har vært Man U supporter siden han var liten og følger med så godt det lar seg gjøre som firebarnspappa! (Med andre ord, ikke så mye om dagen altså …)

Fotballreise //hvor går neste fotballtur hen?

Fotballreise //hvor går neste fotballtur hen?

Så hvor skulle jeg kjøpt en fotballreise til Liverpool eller Manchester om jeg skulle overasske en av mine fotballgale gutter? Jeg kom nylig over siden til Fotballreise – her kan jeg raskt og enkelt sammenligne billetter til alt fra norske landslagskamper til kamper i de store ligaene i Europa. Her får jeg opp tilbud fra samtlige norske billettselskap og reisebyråer. For en som ikke har peiling på verken offside regelen eller bryr seg om ballen er rundt, så er det fint at det finnes ett sted hvor jeg enkelt finner det jeg leter etter! Her kan jeg også skreddersy fotballreise med og uten flybillett/hotell om jeg skal ha behov for det. Du søker på laget ditt, ligaen du følger eller byen du skal til. Enklere blir det faktisk ikke! Praktisk, ikke sant? Har du hørt om fotballreise.no før?

Fotballreise // hva er ditt favorittlag?

Fotballreise // hva er ditt favorittlag?

Nå gjenstår det bare å avgjøre om turen går til Manchester eller Liverpool! Hva er ditt fotballag? Og hvor ville fotballturer gått hen om du fikk velge? 

Klem,

Linn ⚽️

 

 

 

Annonser

6 tanker om “Fotballgalskapen lenge leve – jeg bor med Liverpool fan og en Man U fan …. (stakkars meg !)

 1. Louise

  Sånne sider er geniale! Spesielt om man skal overraske noen med en fotballreise og man ikke har peiling selv.
  Her hjemme har det vært stilt siden FFK slo VIF i cupfinalen for 12 år siden. Lenge med andre ord😂

  Svar
 2. Nann Karin

  Jeg er rett og slett ikke opptatt av fotball og stikker til en annen virkelighet når gutta skal se på kamp: Her er det en Stokefan, det er en Liverpollfan og det var en som har sluttet å være opptatt av fotball, men han var Man U. Det er små interne «kriger» her, men helt innafor. Det blir ingen fotballtur på en stund, for minstemann er nok den som hadde satt det høyest, og han kan gjerne vente til han blir eldre.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er litt sånn som hos meg da! Ha ha! Vi har også snakket om det, men D må blir større. Litt ihvertfall. Og så blir den nok DEN diskusjonen om hvor vi skal dra, Liverpool eller Manchester 😂⚽️ – den tid, den sorg tenker jeg! For jeg bryr meg ikke akkurat om fotball jeg heller! Men å være på kamp, det er alltid moro syns jeg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.