Hva er DITT beste interiørtips til interiørkonsulenten?

Jeg har, så lenge jeg kan huske, vært opptatt av interiør. Derfor har jeg også utdannet meg til interiørkonsult. I perioder så har jeg ommøblert så ofte at Robert ikke finner noen ting. De siste tre årene etter at vi bygget på huset, falt ting på plass. Jeg var fornøyd og følte at tingene stod der de skulle stå. I det siste er jeg blitt litt rastløs igjen – det klør litt i fingrene etter å ommøblere! Jeg vil ha litt forandring! Forandring uten nye møbler. Jeg elsker det hjemmelagde spisestuebordet vårt og ny sofa står på ønskelisten når guttene slutter å søle så mye.

Drømmer om å bytte ut sofaen, men innser at det IKKE skjer før guttene slutter å søle 😵

Aller helst vil jeg male alle veggene i hovedetasjen vår i grått. Vi har en kontrastvegg i spisestuen, nemlig grå, og jeg elsker den fargen. Dessuten er det praktisk, da ikke den blir så fort møkkete. Hvilket farger har du på veggene? Jeg har også lekt litt med tanken på en kul kontrastvegg i TV stuen, en kul tapet. Har du en kul tapet/kontrastvegg? Vil du vise meg bilde av det?

Klem,

Linn 💙

PS, Følg FruBeversHverdagBABY på Facebook! Vår splitter nye babybutikk! Her kommer det masse kult og praktisk til baby 0-2 år!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.