Vinn FOODCUTTERE – perfekt til brød & kaker! Garantert en hit!

Jeg er som kjent verken Masterchef eller den som baker de mest fantastiske kaker! Jeg er selvutnevnt dronning av Toro 1-2-3 kaker og en racer på pynting, om jeg så skal si det selv! Det er viktig at det ser fint ut, selv om det er ferdig-blanding, ikke sant?

Jeg har i alle år vært veldig glad i foodcuttere. Disse bruker jeg på brød, egnet frukt eller kaker. Guttene syns det er stas!

Det er super enkelt, selv på morgener med dårlig tid, går det fort med disse foddcutterne! Denne bjørnen er perfekt til en skiver da den fyller hele. Supert i matpakken!

Nå kan du vinne alle disse flotte foodcutterne her (hele 6 stykker!) Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar med hva du kunne tenke deg å prøve de på. De fire minste er beregnet på småkaker, de store kan du bruke nesten hvor som helst. Hva kunne DU tenke deg å lage med disse?

Del gjerne innlegget også og følg meg gjerne på Facebook og Instagram om du ikke allerede gjør det!

Vinneren trekkes onsdag kl 21.00 og blir kontaktet kort tid etter på Mail, husk derfor å skrive rett mailadresse! Denne konkurransen går på bloggen, Facebook og på Instagram!

LYKKE TIL!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

9 kommentarer til “Vinn FOODCUTTERE – perfekt til brød & kaker! Garantert en hit!

  1. Elin Grastveit Houghton

    Dette hadde vært topp for guttene våre!

    På brød, bananlapper og melon🍽
    Mvh Elin

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.