Eldstemann i miniklanen fyller 8 år idag !!! – sjekk de gavene !!! (Xplora smartwatch)

Daniel sa til meg igår kveld da han la seg «mamma, det er rart at er 7 år nå og imorgen når jeg våkner er jeg 8»! Jeg skjønner at det er litt rart, like rart (for meg) er at for 8 år siden ble jeg mamma for aller første gang!

Fyller man 8 år, får man navnet sitt med store gullbokstaver ⭐️

I tradisjon tro hos familien O.J., ble Daniel vekket på sengen av hele gjengen med bursdagssang og pakker. Som dere allerede vet, så elsker jeg bursdager! Jeg liker å planlegge og stelle i stand – da er jeg i mitt ess! Spisestuen ble pyntet igår kveld og pakker pakket inn, Daniel skal feire bursdagen sin Ikveld med sine nærmeste kompiser. (Mer om det kommer i neste innlegg, bare å glede seg til å se hva jeg har stelt i stand for han! Og ikke minst se om Toro leverer kake, som planlagt … Det kommer også en bursdags-give away!)

Eldstemann i miniklanen fyller 8 år idag ⭐️

De to aller største bursdagsønskene i år var triksesykkel og Xplora smartwatch! Den gjeveste pakken idag var nemlig en Xplora klokke! Så nå skal vi sette oss ned å bli kjent med denne klokken (eget innlegg om den kommer i når fremtid!) Daniel ble så glad for den!! Han har allerede testet den, da han ringte bestefar for å fortelle at han hadde bursdag idag 😜

PS, følg med Ikveld, for da kommer det en bursdags-give away og følger du ikke allerede bloggen på Facebook, gjør det !

Ha en fin dag!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.