Ny roadtrip: min aller FØRSTE BLIND DATE noen sinne og Gardermoen!

Idag har Markus og jeg vært på nok en roadtrip, ikke så langt idag. Turen gikk til søteste Anja, bloggeren bak Avdeling Holt og hennes hjem, også kalt Kosekroken. Jeg har aldri truffet Anja på ordentlig, før idag. Likevel er hun en jeg føler jeg har kjent en hel evighet. Hun inspirerer (les: frister!) meg veldig ofte med sine hjemmelagde bakverk, pizzasnurrer og brød. Gjett hva hun disket opp med da vi kom? Hjemmelagde, varme kanelsnurrer! Markus dyttet nedpå med opptil flere snurrer, han. Det samme gjorde jeg. Nam! Som om ikke det var nok, hadde hun til og med bakt et helt brød til meg! Her snakker vi omtenksom og god dame! Hun hadde faktisk bakt et brød til meg!

Det var en hyggelig blind date! Jeg fikk til og med hilse på Ida, datteren til Anja. Markus og Ida ble gode venner, spesielt da han fikk lov å trykke på iPaden hennes. Det får han nemlig aldri lov å gjøre på sine tre storebrødre sine …

Etter et veldig hyggelig besøk hos Anja, gikk turen til Gardermoen for å hente tante Pluto og Nikolai. Og så hjem. Nok en dag med mye kjøring.

Gjett hva jeg spiste til kveldsmat? Anjas digge brød, med ost på 😋

Har du noen du aldri har møtt, men likevel føler du kjenner? Er det en ting jeg er sikker på, så er det at dette ikke var siste blind date med Avdeling Holt!

Ps, husker du Påske give awayen min? Og hjelp meg å runde 1400 følgere, så kommer det en påske «krim» til barna! 🐣

Klem,

Linn 💙

 

 

 

2 kommentarer til “Ny roadtrip: min aller FØRSTE BLIND DATE noen sinne og Gardermoen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.