Når spøkelsene og trollene lusker i mørket, er det lurt …

… å ha en liten nattlampe ved siden av sengen! De tre eldste har fått noen søte bamser, som lyser opp rommet. De går på batteri, noe jeg ser på som et pluss, fremfor ledninger. De varer ganske lenge likevel. Eneste ulempen er at første natt etter batteriskift, så lyser de litt voldsomt. Men så er det behagelig lyst. Disse kjøpte jeg hos på interiørbutikken, Feel hos en venninne.

Markus fikk en av tante Lill til navnefesten sin (som for øvrig aldri ble noe av, da noen andre hadde omgangssyken og navnefesten ble avlyst) av merke Djeco. Du får kjøpt den hos SPRELL. Dette må være den søteste nattlampen jeg har sett. Et lite reinsdyr inni, men «snø» som fyker rundt og forskjellige beroligende farger. Den har prosjekter i taket så han kan ligge å se på stjernene før han sovner. Den har innebygd timer og skrur seg av etter 45 minutter. Ekstra pluss får den fordi den durer behagelig og er søvndyssende. Når jeg sover på rommet til Markus, setter jeg ofte på denne for meg selv, fordi jeg blir så trøtt av lyden. I mine øyne er dette den ultimate nattlampen.

Har du nattlampe på barnerommet? Hvordan? De tre store har faktisk lyslenker også, i vinduene sine. Disse gir også ganske rolig, behagelig lys. Dessuten er de jo veldig dekorative og fargerike.

⭐️⭐️Ps, Følg FruBeversHverdag på Facebook – hvor du akkurat nå kan vinne supert antiaging behandling fra Ame Pure ⭐️⭐️

Ha en strålende dag!

klem,

Linn💙

 

 

 

2 kommentarer til “Når spøkelsene og trollene lusker i mørket, er det lurt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.