Mamma VS TFK TRIO TWIST og Touran: 0-1!! (Hvem sa at størrelsen IKKE teller?! De kan ta seg en bolle!)

Jeg innrømmer det, har vogndilla! Til Roberts fortvilelse. De tar jo så mye plass. Jeg hadde på et tidspunkt to Bugaboo Donkeyer, en Bugaboo Cameleon (sove-vogn i barnehagen), en BRIO double waween Recaro EasyLife og en Recaro CityLife. Samtidig! Nå har jeg kvittet meg med en av Donkeyene og byttet den ut med mitt siste tilskudd til vognparken, vår nye TFK TRIO TWIST fra Mimmis.no som jeg var så heldig å vinne i utfordringen deres.

Søndag skulle jeg til Alby med de 3 minste og ville ha med vognen. Det gikk så vidt! 2 cm bredere vogn og jeg hadde ikke hatt sjangs å få den inn. Touranen har relativt stort bagasjerom. Men så er TFK TRIO TWIST relativt stor også. Mamma – TFK trio og Touran: 1-0! Det er flere som har lurt på hvor jeg lagrer denne. Da den er alt for bred for standard dører. Så den står faktisk lagret rett utenfor inngangspartiet, med regntrekket over seg hele tiden. Alltid klar for en tur med miniklanen!

I did it!

Hvordan vogn og bil har du/har du hatt? Jeg har tidligere hatt dårlig erfaring med å få vognen inn i bilen på grunn av størrelsen. Man kan trygt si at å velge vogn, før man velger bil, ikke er en lur ide…

Ha en strålende dag!

⭐️⭐️Følg FruBeversHverdag og vogngalskapen på Facebook!⭐️⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

2 kommentarer til “Mamma VS TFK TRIO TWIST og Touran: 0-1!! (Hvem sa at størrelsen IKKE teller?! De kan ta seg en bolle!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.