Karneval og pølsefest i sengen -meget dårlig kombinasjon! (Syk gutt…)

Torsdag var det karneval i barnehagen og fest med pølser, pinjata og musikk. Jeg leverte to spente Ninja Turtles den morgenen. Sebastian hadde litt vondt i magen, men ville på karnevalet.

Han la seg som vanlig med iPaden for å se film. Mens de så på film, benyttet jeg muligheten til å lukke øynene mine og ta en powernap i vår seng, rett ved siden av Sebastian og Jonathans rom. Plutselig kommer han inn til meg, klager over magen sin og så skjer det: han kaster opp! Over hele sengen vår, dynen vår… absolutt alt! Der lå restene etter dagens pølsefest og en lilla go’morgen yougerth han hadde spist til kveldsmat ..

Han hadde ikke mer vondt i magen sin og sovnet etter en rask vask. Så nå krysser jeg fingrene for at ingen flere kaster opp – for det er jeg usikker på om jeg takler. Friskt i minne er den fine oppladningen vinhadde til jul. Hvor alle kastet opp i flere uker.. samtidig som vaskemanskinen og tørketrommelen vår streiket. Samtidig!

Omgangssyken, 🖕🏻you!

Ha en riktig god helg! Uten spy 🤕🤒 Det satser jeg på! Nå har det gått to døgn siden M kastet opp og 1 døgn siden S kaster opp – så jeg har stoooore forhåpninger om at vi er ferdige! Har du troen? 

klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser