GODT NYTTÅR fra alle oss!

Nyttårsaften! 2016 siste dag og starten på 2017. Daniel var hos Pappa’n sin, mens de tre minste var selvsagt hjemme med oss, vi hadde besøk av verdens beste venner, Elaine & Jonas. Her hang vi i stroppen som alltid når vi får besøk og hele gjengen stod i dusjen da gjestene våre kom. Guttene fikk selvønsket hjemmelaget pizza til middag, for tanken var det de skulle i seng til vanlig tid. Men sånn er det ikke når Elaine og Jonas kommer på besøk: da ble det herjing fra ende til annen og et meget høyt støynivå! De skulle jo selvsagt få litt nyttårsfeeling de og, så vi var ute å sendte opp papirlykt og tente stjerneskudd. Jonathan syns det var litt skummelt og ville aller helst stå inne eller gjemme seg under trappen. Sebastian var super ivrig og ropte «mer, mer, mer!»

Pa

Papirlykt sendes opp i tradisjon tro 🎉

L

Sebastian syns ⭐️skudd var super kult!

…da pappa skulle skyte opp litt fyrverkeri, var det tryggest å sitte inne. Jonathan ble ganske skremt av «pang, pang!»

Li

 

Robert stod selvsagt for menyen og disket opp med sprøstekt and med hjemmelaget potetmos, eple/løk kompott og rotgrønnsaker til. En av mine favoritter! Til dessert fikk gjestene våre servert hjemmelaget creme brulee. Det var en koselig kveld og plutselig var klokken i ferd med å bikke midnatt og vi måtte ut for å se fyrverkeri. Akkurat da våknet Jonathan og kom ned, han vil ikke ut, så han og jeg ble sittende å se på fra stuen. Markus sov seg igjennom sin første nyttårsaften.

Dessert dc99

Dessert dc99

Jeg vil ønske deg som leser dette, en riktig god start på det nye året! Måtte det bli alt du ønsker deg – og gjerne mer ⭐️Hvordan feiret du?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.