«Mamma, det kom rare lyder fra magen hans og så kastet han opp …»

… Sånn kom Daniel løpende ned trappen en halv time etter leggetid søndag kveld! Han løper aldri ned trappen, jeg kunne høre på løpingen at det var noe galt. Sebastian hadde kastet opp i søvne! Omgangssyken er her enda! (Jada, jeg vet at klor er det eneste som dreper virus og at antibac ikke gjør det. Men jeg klorer faktisk ikke barna mine. Dog hjelper antibac mot mye annet.) Vi trodde altså at vi var helt ferdige da det var nesten to døgn siden Sebastian kastet opp sist, men der tok vi feil. Det ble en lang natt med full rulle med konstante vaskemaskiner av dyne, puter, beskyttelsesmadrassen, overmadrass, sengetøy og håndklær ….

Søndag formiddag var hele gjengen samlet igjen og vi kunne endelig gå ut sammen igjen. Sebastian var veldig glad for å kunne være med brødrene sine igjen og superglad for å kunne gå ut.

Sebastian er glad for å endelig kunne gå ut ⭐️

Sebastian er glad for å endelig kunne gå ut ⭐️

Vi gikk i skogen og til bryggen vår. Der var det is på vannet og det var veldig moro å kaste stener og pinner så isen knuste!

Vann, rim og is er spennende

Vann, rim og is er spennende ⭐️

Mini klanen min klare for tur i deilig vær ⭐️

Mini klanen min klare for tur i deilig vær ⭐️

Ull er gull! Jeg kan knapt strikke en rett maske selv og ihvertfall ikke en vrang, men heldige oss har tantemor som strikker og strikker. Alle guttene har flere gensere, bukser og dresser med Marius mønsteret på. Jeg elsker ull og sverger til det store deler av året. For ull er gull, ikke sant?

klem,

Linn ❄️

ps, følg FruBeversHverdag på Facebook ved å trykke HER!

 

 

9 kommentarer til “«Mamma, det kom rare lyder fra magen hans og så kastet han opp …»

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      I Know 😵 Det er skikkelig kjipt, men nå er det 1 døgn siden M kastet opp og nesten et døgn med S, så nå krysser jeg fingrene for at vi kommer oss fint igjennom neste to døgn uten mere XX. Takk, jeg syns jo selvsagt de er verdens kuleste gutter, sånn helt upartisk 😂 God kveld til deg, Anne Linn!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.