Ditt beste tips til fin hud?

Jeg har ikke hatt problemer med uren hud, kviser, blank hud siden jeg var tenåring. Med andre ord, en liten evighet siden. Under svangerskapene har jeg hatt super hud. Ikke en eneste kvise har satt sitt spor i fjeset mitt. NÅ derimot, etter fire fødsler … Hjelpes!

Jeg trenger hjelp til å få fin hud igjen!!

Jeg trenger hjelp til å få fin hud igjen!!

Og har jeg vært flink til å pleie fjeset. Daglig bruker jeg både krem og mild skrubb fra Mary Kay. Likevel ser huden min verre ut enn noen gang. (Ja, jeg har samme kosthold, livsstil etc som tidligere. Bare et barn mer enn før, men sist jeg sjekket ga ikke barn kviser..) Tidligere brukte jeg Dermalogica sin serie og den var jeg veldig fornøyd med, så skal definitivt bytte tilbake til den.

Hva er din favoritt til perfekt hud?

Hva er din favoritt til perfekt hud?

Hvilket produkter bruker du? Har du noen gode tips til skrubb, peeling? Og kanskje du til og med har oppskrift på en hjemmelaget kroppsskrubb du vil dele med meg? Jeg lover å dele oppskriften din på bloggen om du deler med meg.

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook ⭐️

🎉Jeg er nominert til BLOG AWARD og blir veldig glad om du vil gi meg en stemme 🎉

Klem,

Linn 💙

9 kommentarer til “Ditt beste tips til fin hud?

  1. anita Husevåg

    Jeg bruker nesten ikke produkter lenger. Huden min har vært kvisete, sensitiv og veldig tørr lenge. Selv når jeg gikk på hudpleielinjen og fikk behandling med de mest potente produktene en gang i uken. Når jeg fikk eldstemann begynte jeg å se på ingredienser og klarte etterhvert ikke å smøre meg med potensielle giftstoffer. Så nå bruker jeg sheasmør eller kokosolje som fuktighet, jeg passer på å få i meg mye fett gjennom kostholdet sånn at huden får fett den også, også lager jeg egen peeling av sukker og olje til ansiktet.

    Svar
  2. Louise Normann

    Hei!!
    Jeg har noen skikkelige gode tips med før og etter bilder som du kan se forskjell på produktene jeg bruker!

    Peelingen jeg bruker har du bare i 30 sekunder!! Med andre ord, utrolig handy å ha.

    Jeg har også en konkurranse på bloggen hvor du kan vinne en GHD hår set til deg, og en contouring lipstick til din vennine! Bli med❤️

    Svar
  3. Janne

    Selv elsker jeg toneren fra Forever Living, sier det ikke kun fordi jeg er forhandler, men den var en av de store grunnene til at jeg selv valgte å bli forhandler. Den funker utrolig bra! Etterpå smører jeg fjeset inn med bio oil!

    Svar
  4. Avdelingholt/ Anja Holt

    Jeg bruker peelingen No7 Total Renewal Micro-Dermabrasion Ansiktsskrubb: https://www.boots.no/butikk/s/products/view.html?p=5538120&c=1170&g=false&ref=search

    Samme som Mary Kay sin, men billigere…..

    Jeg gikk til legen og fikk skrevet ut Zalna: http://www.felleskatalogen.no/medisin/pasienter/pil-zalna-meda-589557

    Den bruker jeg hver kveld. På dagtid falt jeg for testvinneren i TV2 sin test:

    http://www.tv2.no/a/7357263/ altså Garnier Moisture Soft, 50 ml til 59 kr

    Jeg vasker ansiktet med hva som helst, for det er produkter som bare skal få vekk skiten. Viktig å legge på riktig produkter, altså jo lenger det skal være på huden jo viktigere. I følge en hudlege jeg gikk til i hvert fall. Lactacyd, Lano eller lut…. av og på i en fei. 😉 Kremen skal sitte på. Der legger jeg trøkket.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.