FruBever tester Skip Hop mattermos!

Jeg kjøpte en av disse små, søte mattermosene fra Skip Hop. De kommer i flere søte varianter, men jeg gikk for en med uglen på.

☀️☀️

☀️☀️

Disse er virkelig helt geniale! Hvorfor? Jo det skal jeg fortelle deg. Det viktigste er at den holder maten varm eller kald 5/6 timer. Jeg har testet etter fire timer og da er grøten fortsatt god og varm. Etter kun et par timer var den fortsatt glovarm, som om jeg akkurat hadde laget den. Så den holder virkelig det den lover!

Lokket gjør mattermosen helt tett, så den er godt egnet for suppe også. Det følger med en spork (kombinert skje/gaffel) . Den rommer 325 ml, et godt måltid for småttissene. Perfekt nå som høsten kommer med en deilig lapskaus eller suppe oppi. Gjett om Daniel skal få det fremover. Det er fint på turdager med skolen. Selvsagt er den fri for BPA, PVC og ftalater. Selvsagt tåler den oppvaskmaskinen! Perfekt, ikke sant?

Super smart matboks som holder mat varm/kald i inntil 5timer!

Super smart matboks som holder mat varm/kald i inntil 5timer!

De er å få tak i stort sett det fleste steder der barneutstyr selges – prisen er 229-,. Google skip hop mattermos for å finne en forhandler nærme deg. Disse gir jeg tommel opp!

Har du prøvd disse smarte mattermosene? Eller andre mattermoser? Hvilket da? Merke? Var du fornøyd – hvorfor/hvorfor ikke? Jeg vil gjerne høre din erfaring! Eller har du prøvd andre type mattermoser? Hvilket?

L💙

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.