#Fellesferie – idyll eller høytid for krangling?! Her kunne det fort gått galt etter bare en uke ferie sammen…

Fellesferie i mange uker kan by på utfordringer. Når alle plutselig skal være hjemme sammen hver dag, i 4 uker. Minst 4 uker. Kanskje 5, 6, 7 og 8 uker også. Den første uken var jeg på grensen til rastløs, jeg ble stresset over å ikke ha noen konkrete planer. Jeg ble stresset av at vi skulle ta det som det kommer. Jeg som til vanlig (daglig) er den største kontrollfreaken du kan finne, den som planlegger absolutt alt, skulle ikke legge noen plan. Det var litt av en utfordring jeg stod ovenfor.

Jeg elsker softis og masse, masse strø!!

Jeg elsker softis og masse, masse strø!!

Når det er sagt, så har vi hatt 5 fine, ferie uker sammen. Vi har hatt mange små utflukter og dagsturer hit og dit. Guttene har stort sett vært glade og fornøyde. De har kranglet og grått fordi de har ville leke med akkurat samme leken, samtidig. Vi har spist  mange is og gjerne før middagen. (Det er jo tross alt sommerferie, da er det lov?) Vi har diskutert, blitt enige og ledd. Vi har vært masse sammen med hele familien og familiesuppa– vår utvidede familie med store og små og ikke minst gode venner.

En tiiidlig morgen på stranden ☀️

En tiiidlig morgen på stranden ☀️

Det har vært en fin sommer! Vi har vært sammen hele tiden og det er jo hyggelig det! Dessverre syns jeg den har gått alt for fort, nå er det snart klart for ordentlig barnehagestart og skolestart. De siste to ukene frem til da, skal nytes. Guttene begynner i barnehagen mandag, men skal ha kortere dager. Jeg skal være den første til å si at #hjemmeferie var ikke så dumt likevel! Når jeg først roet meg, har jeg faktisk og noe overraskende, kost meg masse. Hvordan har din sommer vært?

L⛱

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.