#hjemmeferie i utlandet?! Og storhandle med 3 barn under 3 år KAN være en utfordring …

Handledag. Jeg prøver å storhandle en gang i uken, men denne uken bærer stort preg av at det er ferie. Dessuten prøvde vi en ny variant: alle skulle bli med. (Kjempesmart, tenkte jeg i det alle satt i bilen) Nok en roadtrip med gjengen. Destinasjonen var det store utlandet (Sverige, ikke mer eksotisk enn det. Men utland er utland, eller hva?) På handlelisten stod det noen gaver og mat. Faktisk ble jeg overrasket over hvor enkelt det gikk, selv med alle guttene. (En måtte tisse, en måtte ammes og en stod å hoppe på alle matvarene som ble puttet oppi handlevognen, men likevel gikk det så fint!) Belønningen var noen non stop etterpå og guttene var strålende fornøyde. Har du prøvd å handle mat for en hel uke, alene med tre barn med tvillingvogn og handlevogn? Det har nemlig jeg gjordt, og det kan by på utfordringer. Men jeg har funnet ut at så lenge de får trille hver sin (viktig med en hver) lille handlevogn, så går det så mye lettere.

Mine to hjelpere i butikken. Her fra en tidligere handletur.

Mine to hjelpere i butikken. Her fra en tidligere handletur.

På formiddagen var vi sammen med Anette & Espen og deres to jenter. De er våre gode naboer, men har flyttet bort for et par år. Sebastian savnet de veldig da de flyttet, fordi han gikk i barnehagen med de og pleide å bare løpe inn i hagen deres. Det tok litt tid før han forstod at de ikke bodde i huset sitt, men at det var noen andre. Nå skjønner han det og ofte peker han på barnehagebilde og savner «Ingvild min» som han sier. Det var et gledelig gjensyn. #hjemmeferien fortsetter! Vi møttes på lekeplassen og barn lekte og fløy rundt. Det hyggelige var de lekte så godt sammen til tross for at de ikke har sett hverandre siden høsten.

Hvordan er sommeren din, så langt? Hva har du gjort? Noen spennende planer fremoverMorsomme utflukter å se frem til? Tips til aktivitet jeg kan gjøre med guttene?

L☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.