Lørdagskos med venner: duck a l’Orange på menyen og en deilig italiener til!

Lørdag og helg! Guttene digger barnehagen, men digger også helgene! Idag har vi hatt en skikkelig barnevennlig lørdag med Vennebyen, Apa og Ted!

🌸 ingenting slår lørdagskos med gode venner 🌸

🌸 ingenting slår lørdagskos med gode venner 🌸

På ettermiddagen hadde vi besøk av et vennepar, Elaine og Jonas. Det er så deilig med venner man ikke trenger å shine huset for eller pynte seg for (eller dusje for) ! Til tross for rot overalt, leker strødd rundt i hele sofaen, så man knapt kan sette seg ned, kom de på besøk! Sånne venner er de. De er verdens beste venner! Nå er det en liten stund siden vi har sett hverandre, så det var veldig hyggelig å se de igjen. Guttene syns også det var hyggelig med besøk. Det syns de alltid, fordi Elaine og Jonas er minst like barnslige som dem og de leker og herjer med dem. Ikke rart de digger hverandre da 😂 Itilegg hadde de med seg lørdagsgodteri, vannleker og et superkule fly!

image

Sånn ser det ut i huset, rot/leker/klær/bleier på gulvet … Men med gode venner i sofaen!

Robert serverte and med hjemmelaget potetmos og grønnsaker til middag. Utrolig godt med en skikkelig digg middag! Og et glass italiensk vin til!  Dette er noe helt annet enn de vanlige, kjipe hverdagsmiddagene jeg lager gitt. Usikker på om Jonathan syns noe om and, men pappas potetmos gikk ned på høykant! Det var noen trøtte gutter som la seg myyyye senere enn vanlig – men sånn er det når vi har besøk, da er det lov.

Så sterke!

Så sterke!

Håper din lørdagsettermiddag / kveld har vært like fin som min!

L💙

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.