Hverdag: JULEKALENDERluke 4 🎄, regn ☔️, klassebamsen» BOLT » 🐻 = julestemning? ⛄️

God morgen! 

Igår hentet jeg en strålende fornøyd Daniel på skolen. Grunnen til at han var ekstra glad, var at han hadde blitt trukket ut til å ha med seg klasse-bamsen BOLT hjem! En liten søt isbjørn med sokker, skjerf og genser. Han bor i en liten kurv med pledd og har en bok som barna tegner i når han er med de hjem.
 

Daniel & Bolt 🐻

 

JULEKALENDER luke nr 4! 

De to minste fikk » vennebyen » nøkler & telefon idagens luke, Daniel får en kose bukse. Sebastian var veldig stolt over å ha fått egne nøkler og lurte på om han skulle låse døren da vi dro i barnehagen idag. Klart han fikk låse døren 😜

Et lite tips til små som ikke kan tallene enda, sett en søt klype på dagens pakke. Da finne selv små barn frem til pakken! 
 

dagens pakker 🎁

Kan ikke si det er så mye julestemning her om dagen. Blåser verre enn verst og regner som bare det. Enda godt herr & fruBever skåla på julebord idag, kanskje det blir litt julestemning da? 

Det går stadig fremover med byggeprosjektet vårt, skriver eget innlegg senere. Kan si at jeg er veldig fornøyd og gleder meg som et lite barn til det er helt ferdig! 

God fredag! 

L 💙 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.