Hverdag: 2.kalenderluke 🎄, Øyekatarr 😷, være med Pappa på jobb 🔨 & Bestefar kommer 💙- på en og samme dag!

God morgen! 

Det var to spente gutter idag, som spratt opp av sengen og løp ned i stuen i morges. Føltes sikkert som evighet å vente på mamma, før jeg endelig fikk dratt meg opp av sengen og gikk ned til de. Dagens kalenderpakke var JULEKONGEN drikkeflasker til de to største. Veldig populært!
 

kalenderpakke nr 2

 

Jonathan er hjemme idag også, men satser på at øyekatarren er borte imorgen. Her i huset det stort sett alltid noen som blir smittet når en av barna har det, denne gangen mistenker jeg at det er jeg som er den heldige ..  Så her dryppes det dråper til den store gullmedaljen! 
 

øyekatarr er ikke moro ..

 

Når man er litt pjusk, men likevel frisk, er det ikke spesielt spennende å bare være hjemme. Så Jonathan fikk være med pappa på jobb! Han fikk være med å ta en viktig avgjørelse: hvordan fliser vi skal ha i den nye gangen og vaskerommet. Han gjorde en utmerket jobb 😜
 

jonathan er med pappa på jobb 🔨

  

.. og velger fliser!

I ettermiddag kommer bestefar på besøk! Daniel og Sebastian syns det er ekstra stas når han kommer, for da er HAN som henter de på skolen og i barnehagen. Sebastian har nettopp innsett at hans bestefar er mamma sin PAPPA! Hvordan er det mulig? 😜 ha ha! Plutselig gikk det opp et lys for han! Tenker Bestefar skal få kjørt seg litt i ettermiddag, med tre gutter som alle skal ha oppmerksomheten hans og leke med han ( med forskjellige ting ) , samtidig 😜 ! 

Ha en strålende dag! 

L 💙

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.