Peppekakebaking/smaking av deig på høyt nivå og familie k(-a)os = en smak av jul 🎄

1.søndag i Advent! De to største guttene og jeg har bakt pepperkaker idag. En koselig familieaktivitet, tenkte jeg. Det startet med stor iver og guttene trykket pepperkaker til den store gullmedaljen! Daniel var nøye og passet på at han fikk med hele formen, tok forsiktig bort resten av deigen og kjevlet ut på nytt. Sebastian var mer opptatt av å trykke hardt og trykket gjerne flere former oppå hverandre og ikke like nøye på å få med seg hele formen. Heller trykke helt igjennom deigen for den saks skyld. Pepperkakebaking på høyt nivå! Guttene ble etterhvert lei, så det endte med at jeg stod å bakte resten selv .. 
 

mens vi enda bakte pepperkaker sammen …

Da alle endelig var ferdigstekt, ville de selvsagt være med å pynte. De hadde allerede fått med seg at non stop & seigmenn-posene var til pepperkakepynting, så klart de ville være med på det. Merkelig nok holdt de ut hele pyntingen 😜 ! 
 

ferdig (over) pyntet !

 
Guttene inviterte tantene sine på hjemmelagde pepperkaker. En ( alt for) søt opplevelse med alt godteriet på 😜  Barna bar preg av pepperkakespisingen og holdt høyt støynivå og tempo hele dagen, med spionering, tegning, fotball ( inne! ) og togbaner.  Igjen leker OVERALT! 

I formiddag var vi så heldige å få servert nydelig førjulsmiddag hos tantene til guttene. De har pyntet hele huset med MASSE julenisser overalt – superkoselig. Utrolig deilig og hyggelig avslutting på en perfekt familiesøndag hos oss 🎄 
 

julestemning ⛄️

 

Hva har du gjort på denne 1.søndag i Advent? 

L 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.