SAMARBEID

Jeg er interessert i samarbeid hvor jeg mottar og skriver om relevante produkter, samt konkurranser til mine lesere og relevant produkttesting.
Relevante produkter for meg, vil være alt som har med barn å gjøre i alderen nyfødt til 6-10 års alderen, interiør og hus. Spesielt er jeg veldig opptatt av barneprodukter, da jeg har snart 5 småttisser som er mitt alt.

Jeg vil skrive et ( eller flere ) innlegg med direkte linker til nettsiden og eller produktet. På denne måten vil nettsiden og eller produktet, bli registrert hos Google ( som er verdens største og mest brukte søkemotor ) og vil gi deg høyere rangering når noen søker på akkurat dette. Videre vil jeg omtale produktet ut ifra egne opplevelser / erfaringer. Det vil komme tydelig frem i innlegget at det er sponset/annonse/reklame og at det er mine egne meninger jeg skriver.

For å se mine samarbeidspartnere, se under fanen » samarbeidspartnere » .

Kontakt meg gjerne på:

linn.omre.jakobsen@gmail.com eller FruBeversHverdag@gmail.com

 

Klem,

Linn

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.