DinMerkelapp.no GIR BORT et sett med navnelapper! Vil du ha? Følg oss på Instagram!

SPONSET innlegg!

DinMerkelapp.no + FruBever = SANT!

I samarbeid med DinMerkelapp får jeg gi bort et valgritt sett med navnelapper til en heldig leser. Alt du trenger å gjøre er å følge oss på instagram: INSTAGRAM DINMERKELAPP &  INSTAGRAM FRUBEVER

Når dette er gjort legger du igjen en kommentar her – så jeg kan spore opp en vinner! Vinneren trekkes når DinMerkelapp runder 245 følgere på Instagram! Både de og jeg blir glade om du også vil følge våre facebook sider: HER & HER ! Del gjerne og tagg venner og – men dette er ingen must!

DInMerkelapp passer utmerket til merking av leker!

DinMerkelapp passer utmerket til merking av leker!

familie-stempel = utrolig praktisk!

familie-stempel = utrolig praktisk!

Jeg har vært veldig fornøyd med disse merkelappene. De sitter godt på leker, som må merkes når de skal med i barnehagen, drikkeflasker & matbokser til skolen og ellers alt av ting og tang. Tåler oppvaskmaskinen! Navnestempelet er for merking av tøy. Det fungerer veldig fint og så enkelt det er! Trykk, trykk så er klærne merket i en fei! For meg med 3 barn som har klær/ting som skal merkes, er dette stempelet midt i blinken. Derfor slang jeg med våre navn og – så nå kan jeg merket ALLE klærne våre i en fei! Det er også mange varianter å velge mellom når det gjelder design, fargervalg, skrifttyper – så her er det noe for alle og enhver smak! Hvilket vil du helst ha? Kanskje ingen stor overaskelse at jeg gikk for «BÆ» – så Jonathan enkelt kan kjenne igjen sine ting?

L

Husk å lese tipsene før bruk!

Husk å lese tipsene før bruk!

4 kommentarer til “DinMerkelapp.no GIR BORT et sett med navnelapper! Vil du ha? Følg oss på Instagram!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.