hva gjør man når man ikke får lukket døren? (FruBeversHverdag)

Hva gjør man når man ikke får lukket bildøren? 😳 Ringer en venn!

Dette var morgenen det meste gikk galt. Allerede før frokosten var spist oppdaget jeg at jeg hadde glemt å kjøpe smør. Jeg foreslo knekkebrød med smøreost, eller krydderost. Ingen jubel for det. Flaks for meg hadde vi besøk av bestefar igår og du som følger med, vet at han alltid har med masse frukt og boller. Pære, plommer, banan, epler og appelsin til frokost – guttene var fornøyde med det.

Hvem ringer man da?

Kort tid etter skal jeg kjøre guttene. Men jeg oppdager at jeg ikke får lukket igjen bildøren. Jeg prøver å skru av/starte bilen, trykke på «lukke døren knappene» både i bilen og på nøkkelen. Den er fortsatt åpen! Guttene ble ikke akkurat glade for å måtte gå ( spesielt siden vi ikke låner hunden lenger heller ) men vi hadde jo ikke akkurat noe valg. Mens vi går ringer jeg Fredrik der jeg kjøpte bilen. Han var fort på plass for å hjelpe og hadde ordnet lånebil til meg!

hva gjør man når man ikke får lukket døren? (FruBeversHverdag)

hva gjør man når man ikke får lukket døren? Ringer Mobile, så klart!

Ikke trykk med mindre det er krise!

For få uker siden lærte jeg om disse knappene – de du skal ringe om du trenger nødetatene eller veihjelp. For de hadde jeg egentlig ikke lagt merke til før. Idag fikk jeg trykke og kom i kontakt med veihjelp fort. Det funket strålende! Helt til jeg skulle løpe ut av bilen for å se bilnummeret mens jeg snakket med de. (for det kan jeg ikke utenat ) Da jeg skulle inn i bilen igjen gikk jeg på trynet .. Har fått DET blåmerke på leggen … Great!

hva gjør man når man ikke får lukket døren? (FruBeversHverdag)

Visste du om disse knappene i bilen?

Redningsmann nr 2 for dagen, fra Redningsverket kom å hentet bilen min for å kjøre den til verkstedet. Mens jeg ventet på at han skulle komme skulle jeg lage 3 brett med pizzasnurrer til morgendagens klassefest. Selvsagt kom han mens første brett stod i ovnen og ble helt brent!

hva gjør man når man ikke får lukket døren? (FruBeversHverdag)

hva tror du klassen sier til disse?

Jeg har endelig fått drukket en kaffe og spist frokost ( en brent pizzasnurr)  og det ble 2 fine brett med pizzasnurrer. Godt ikke alle dager starter som denne!

Håper din start på dagen var bedre enn min!

Klem,

Linn

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.