Ut på tur med gjengen

3 åringen gir deg 3 gode grunner til å gå på tur i påsken 🐣

Å være ute er noe hele familie liker. Frisk luft har aldri skadet noe, eller hva? Helt i starten da Covid19 kom og vi var i første lockdown, da gikk vi mange turer i skogen rett ved oss. Så ble den brått stengt grunnet vannrør som skulle graves ned. Det tok over 1 år å bli ferdige og nå er endelig skogen åpnet igjen. Vi har allerede vært på tur til plassen «vår». Selvsagt med sekken full av noe godt.

3 åringen sine 3 gode grunner til å gå på tur i påsken:

-Du kan ha med noe «godt» i sekken! Kanskje den aller viktigste grunnen til å gå på tur, i følge han. Det kan være alt fra en Kvikk Lunsj til kanelboller. Eller en energibar eller yougurth og korn som vi hadde på sist tur. Så lenge det er noe godt.

-Du kan sykle! Da går det fort.

-Du kan være sammen med bestevennen din eller familien din. Det er jo sosialt å gå på tur, det er jeg helt enig.

Ut på tur med gjengen

Ut på tur med gjengen <3 (FruBeversHverdag)

Hva er dine planer for påsken?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.