BRIO light up rainbow 🌈🚂 (FruBeversHverdag)

Lek og lær med BRIO! (mamma leker!) 🌈🚂

( Annonse BRIO)

Da 8 åringen var liten var det et par år hvor vi hadde samtlige av BRIO togene! Han hadde fullstendig hang ups på togene, faktisk så mye at han sov med dem. Noen av de hadde vi til og med dobbelt opp av. Jeg snekret til og med et BRIO bord til han: med togbane, byggninger og mennesker. Lekekassene med de mange togene står fortsatt fremme og det bygges innimellom.

Det morsomme nå er at bittelillebror (snart 4 år) har arvet hans interesse for tog! Lykken var derfor stor da han fikk en pakke i posten med BRIO sin nye Light Up Rainbow! Han syns det var spesielt morsomt at det er både lys og lyd på den fargerike, søte regnbuen. For deg som har fulgt oss en stund, vet du kanskje at jeg er veldig glad i lek og lær-leker! Personlig er jeg også veldig glad i BRIO da min erfaring er at det er veldig solide, gode leker som kan gå i generasjoner. Noen av togskinnene vi har idag er faktisk fra jeg var liten.

BRIO light up rainbow 🌈🚂 (FruBeversHverdag)

BRIO light up rainbow 🌈🚂

Lek & lær med Light Up Rainbow

Med det interaktive toget blir han oppmerksom på årsak og virkning på en morsom og engasjerende måte. Med andre ord, han lærer uten at han vet det selv. Målet med Light Up Rainbow er å få regnbuen til å lyse opp med alle de vakre fargene! Den får han til å lyse opp ved å følge de blinkende lysene på togskinnene. Gjør han det riktig spilles det av en fin melodi! (Pluss for at lyden er barnevennlig og absolutt for små ører)

BRIO light up rainbow 🌈🚂 (FruBeversHverdag)

BRIO light up rainbow 🌈🚂

Sosial lek

Toget passer er anbefalt fra 18 måneder og fås kjøpt alle steder BRIO selges! Det morsomme var at senere å kvelden satt hele gjengen på gulvet å bygget togbaner igjen. Det var hyggelig og noe selv 6, 7 og 8 åringen var med på. Og som den bygge-glade mamma`n jeg er, ble jeg litt vel ivrig og satt på kvelden etter at alle hadde lagt seg og bygget en bane. Det første Oskar gjorde da han våknet, var å begynne å leke.

«Regnbuen var kul, mamma! Skikkelig kul!»

Oskar – snart 4 år

BRIO light up rainbow 🌈🚂 (FruBeversHverdag)

BRIO light up rainbow 🌈🚂 (FruBeversHverdag)

Terningkast 6 fra både barn og mamma. BRIO gjør det igjen – en super lek & lær-leke til de minste barna som garantert vil by på hyggelig stunder sammen. Et godt tips om du skal i bursdag til en liten verdensborger.

Hva er din erfaring med BRIO leker? Har du kanskje også noen fra du selv var liten? 

Klem,

Oskar & Linn <3

Følg oss gjerne på FruBeversHverdag @Facebook for å bli kjent med oss.

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.