God helg! (FruBeversHverdag)

Helg, blomster og overnattingsbesøk 🌈🌾⛺️

Denne helgen har han gledet seg til i 14 dager! Bestekompisen til 6 åringen har vært på overnattingsbesøk! Siden forrige overnattingsbesøk var i telt på rommet hans, hadde han veldig lyst til det. Det ble ikke noe telt, rett og slett fordi jeg ikke orket å åpne døren til boden å lete frem teltet. Det er tror jeg ikke du hadde orket heller, hadde du sett hvordan boden ser ut 😜

En ting jeg setter skikkelig stor pris på, er blomster. Det være seg grønne planter eller andre blomster. Blomster gjør meg glad! O. og jeg var å handlet mat og da fikk han øye på blomstene og mente vi måtte kjøpe med en bukett.

litt kjøpt, litt plukket ute i nature = fine buketter! (FruBeversHverdag)

litt kjøpt, litt plukket ute i nature = fine buketter!

Tips: jeg er veldig glad i grønne blomster som eucalyptus og naturlige «blomster» – og vet du, det er masse fint å plukke ute i naturen. Sett sammen til en tørket fin bukett. Det beste, er at det varer og varer.

God søndag til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.