4 x bursdag @FruBeversHverdag

4 x hurra for de 4 store 👑👑👑👑

Denne uken har det stort sett gått i bursdager! Markus fylte år på tirsdagen. Det ble feiret med barnehage-gjengen på ettermiddagen. Fredag var det overraskelsemiddag for pappan i huset og en mini overraskelsesfeiring for Markus hos en vennefamilie. Lørdag var det familiefeiring for Markus, Pappa`n, tante Pluto OG onkel Øystein!

4 x bursdag @FruBeversHverdag

4 x bursdag @FruBeversHverdag

Vi vet å feire når noen har bursdag! Alle fikk gullkroner, pakker og sang! Guttene storkoste seg med besøk av sine små fettere og det var bare god stemning!

Idag har Markus og jeg ryddet rommet hans, fått på plass de nye bursdagsgavene og bursdagspynten. For her går ingen ballonger til spille! Bursdagspynten har bare flyttet opp en etasje 🙂 Det ville jo vært fullstendig bortkastet å kaste alle ballongene. Det slipper jeg heldigvis å gjøre.

God søndagskveld til deg!
Klem,

Linn <3

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.