Hei på deg, november ( FruBeversHverdag)

Hei på deg, november ❄️

Positivt i oktober

Hva husker jeg best fra oktober ? Tja si det… Oktober fløy avgårde. En ting jeg husker ( men ikke husker likevel) er da da ambulansen kom å hentet megDet positive var at det IKKE var et hjerteinnfarkt slik først fryktet.

Ny erfaring 🚑 [FruBeversHverdag]

Ny erfaring 🚑 [FruBeversHverdag]

Positivt å glede seg til

Hva er positivt med november? At det snart er jul! Ikke minst adventstiden som er før julen – den er magisk, syns jeg. Jeg håper også at det kommer masse, masse snø i år. Så vi kan ake i skogen vår, gå på ski og ikke minst gå på skøyter nede på jordet vårt. At det blir kaldere, gleder jeg meg til – for da kan jeg fyre i peisen! Jeg eeelsker peiskos!

Ellers gleder jeg meg fortsatt til alle deilige måltider. Typiske høstmåltider som stek, gryter og supper er det jeg gleder meg mest til.

Hva gleder du deg mest til i november? 

God november til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.