Halloween @Tusenfryd 🎃 (FruBeversHverdag)

Skremmende dag på 1000Fryd med 🤡 zombier, Killer Clowns og @Barnekreftforeningen

Denne lørdagen ble hektisk. Samtidig som 2 av guttene deltok i sitt aller første klubbmesterskap, hadde vi meldt oss på Halloween-eventet til Barnekreftforeningen på Tusenfryd. Selvsagt startet begge samme tid. Vi måtte splitte oss: jeg dro på klubbmesterskap og pappa`n dro til Tusenfryd med resten av guttene.

Halloween @Tusenfryd 🎃 (FruBeversHverdag)

Halloween @Tusenfryd 🎃

Fra dobok til Zombier, Killer Clown og mumier

Etter et lynraskt klesskiftet fra dobok til vanlige klær, så var resten av oss også klare for Tusenfryd. Det var første gangen vi har vært der i anledning Halloween. Guttene var ganske gira og klare for en morsom og litt skummel dag. Deler av parken er pyntet med diverse Halloween effekter.

Halloween @Tusenfryd 🎃 (FruBeversHverdag)

Halloween @Tusenfryd 🎃

Advarsel : zombiene er løs!

Halloween @Tusenfryd 🎃 (FruBeversHverdag)

Halloween @Tusenfryd 🎃

Men det var ikke helt for oss – anbefalt 10 års grense ifølge med voksne. Vi droppet det og gikk heller til labyrinten og jakten på det magiske gresskaret. Overraskende likte alle sammen det. Det var fint laget, Stinkel stankel som skremte oss og ba oss gi en beskjed til Prinsessen. Blobene som var morsomme. Og vi fant gresskaret! Det magiske gresskaret.

Halloween @Tusenfryd 🎃 (FruBeversHverdag)

Det magiske gresskaret 🎃

Det var innmari mye menneker. For min del for mange, så jeg var nok den som «klaget» mest 😅 Det var ihvertfall ikke guttene. Vi kjørte noen karuseller – noen flere enn andre. Etter nærmere 5 timer var vi alle  fornøyde og klare for litt middag.

Halloween @Tusenfryd 🎃 (FruBeversHverdag)

Påfyll av rask energi 😅

Hvordan var din helg? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.