Gamenight med Barnekreftforeningen & FruBeversHverdag

Game night med Barnekreftforeningen og hovedpremien 🤩🤩🤩

Gjennom 2020 innførte vår lokale Barnekreftforening en sosial aktivitet, hver for oss. Nemlig bingo! Og det syns guttene var helt knall! De er en gjeng vinnerskaller, hele gjengen og de blir sååå gira! Bingo er dessuten en fin måte å lære seg tallene. Tidligere denne uken var det tid for ny runde og vi satte oss i sofaen med farger og zoom på iPaden.

Gamenight med Barnekreftforeningen & FruBeversHverdag

Gamenight med Barnekreftforeningen

Guttene gjorde rent bord og vant selveste bingo og hovedpremien! Det var stas! Jeg bestemte etter første runden at om de vinner på en av lappene, så skal alle dele premien. Og de er blitt flinke til det og regnet fort ut hvor mye det ble til sammen.
Videre lover jeg at lørdag skulle vi dra i lekebutikken og de skulle få kjøpe det de ønsket seg selv. Et skikkelig høydepunkt! Når spilte du bingo sist?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.