Gatesalg @FruBeversHverdag

En måte å få guttene til å rydde rommene sine: gatesalg 🏡!

Jeg ba guttene om å rydde opp litt på rommene sine. Kanskje se om det var noen leker de ikke brukte lenger som jeg kunne gi bort. De så opp fra skjerme sine og tittet på meg som om jeg hadde bedt dem å fly til månen! Rydding er med andre ikke kult. En av dem svarte «på en betingelse!» Da vet jeg at jeg som regel svarer nei 😅

Gatesalg @FruBeversHverdag

Gatesalg @FruBeversHverdag

Loppemarked i gaten

Betingelsen var om de fikk ha loppemarked i gaten. Ok, tenkte jeg. De har nemlig snakket om dette siden vi tidligere i sommer så noen større jenter som solgte saft. ( vi kjøpte mange maaange glass for å si det sånn. Tror en av guttene syns jentene var litt søte 🤭 ) Guttene har mast på meg og lurt på om jeg kan bake alt fra smultringer til vafler som de kunne selge. Idag bakte jeg faktisk en del muffins de fikk selge og var strålende fornøyde med at nabogjengen kom tilbake idag og kjøpte nesten alle muffinsene 😍

Gitt at vi bor i en privat vei, med 10 hus og vi bor innerst i en blindvei – satt de opp en benk midt i gaten og stilte opp leker og spill.

Gatesalg @FruBeversHverdag

Gatesalg @FruBeversHverdag

Lærepenge

Guttene har fått en fin lærdom, eller lærepenge som en av de kalte det. Det en fin at andre kan få glede av velfungerende og hele leker. Det er godt for miljøet og lommeboken – samtidig som guttene tjente noen kroner.

Jeg husker da jeg var yngre likte jeg å gå på loppemarkedet. Å jakte på den skatten, eller en one of the kind av noe helt spesielt. De senere årene har jeg vært med på flere byttedager – det syns jeg også er helt supert. Spesielt av klær og utstyr til guttene.

Har du vært på loppemarked i det siste?
Ha en deilig søndagskveld!
Klem,

Linn 💙

 

Følg oss gjerne videre på veien på FruBeversHverdag på Facebook 😍 Håper vi ses på Facebook! 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.