Terrassekos 💙 [FruBeversHverdag]

Terrassekos – dagen lang ☀️💙🌙 Mitt favorittsted!

Å tilbringe sommeren ute på terrassen, gjør meg fint lite. Terrassen er et fantastisk deilig sted å være. Enten det for bade, spise, leke, slappe av eller sove. For øyeblikket har jeg to favorittsteder. Det ene er tomathjørnet mitt, hvor jeg som regel drikker morgenkaffen min. Der lukter det så himla deilig av små, søte cherrytomater!

Terrassekos 💙 [FruBeversHverdag]

Her drikkes som regel morgenkaffen  ☕️

Det andre favorittstedet mitt er pergola’n. Enten det er for å komme meg bort fra solen eller det kommer en regnskur – pergola’n er det perfekte stedet! Jeg har også en liten gløtt til vakre vansjø, rett fra pergola’n. Der kan jeg sitte å se båter kjøre forbi eller folk på kanotur. Etter at jeg fikk (solcelle) lys der, syns jeg det er blitt riktig så koselig på kveldstid også 😍

Hvor er ditt favorittsted om dagen?
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.