Minecraft makroner - Minecraft temabursdag @FruBeversHverdag

Minecraft temabursdag – når makronene matcher bursdagstema 🎈

Igår fylte han 8 år og ønsket seg Minecraft temabursdag!
Jeg satser på hjemmelaget bursdagspynt som har blitt en tradisjon. Det kule er at han har fortsatt har Pokemon temabursdag plakatene jeg laget til 7 årsdagen hans, hengende på rommet sitt!

Minecraft temabursdag 🎈 [FruBeversHverdag]

Minecraft temabursdag 🎈 [FruBeversHverdag]

Lag bursdagspynten selv

Jeg gjorde som vanlig, laget en stooor plakat og tegnet noen Minecraft figurerer etter beste evne. Heldigvis er de enkle å tegne, ettersom det stort sett er rette streker 😅Ellers printet jeg ut «happy birthday» og limte på sammen med figurene jeg tegnet.

Minecraft temabursdag 🎈 [FruBeversHverdag]

Minecraft temabursdag 🎈 [FruBeversHverdag]

Jeg kjøpte en liten pakke med Creeper og TNT ballonger. Fra tidligere bursdager hadde jeg noen andre grønne ballonger som passet fint. Til sammen ble det en fin ballongbue. Planen var å forme buen som en S – men det viste seg å være litt vrient, så jeg ga opp 😅

Minecraft makroner - Minecraft temabursdag @FruBeversHverdag

Croissanter, makroner, popcorn og sjokolade  – Minecraft temabursdag

Litt morsomt at makronene han valgte, matchet bursdagstema hans. Snakk om tilfeldigheter 🤭

God kveld i stuen til deg!
Klem,

Linn💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.